Wens je graag een ‘Out of the Field’ boeket te bestellen, stuur mij dan gerust een berichtje via onderstaand contactformulier.

Aangezien ik geen winkel heb, is het wel nodig je boeket minstens 3 dagen vooraf te bestellen. Afhalen kan op het afgesproken tijdstip.

Wens je het boeket in een bepaald kleurenpalet? Geef dat dan ook even door bij je bestelling. Ik zal in de mate van het mogelijke aan deze vraag voldoen, doch dit is niet altijd mogelijk, aangezien ik de bloemetjes voor de boeketten knip volgens de beschikbaarheid op dat moment.

Een kaartje met een specifieke boodschap kan, maar dan reken ik een meerkost van 2 Euro/kaartje. Geeft dat dan ook mee in het bericht van je bestelling.

Betalen van het boeket kan cash bij afhaling of via voorafgaandelijke overschrijving op vermeld rekeningnummer, met vermelding van je naam en datum van afhaling.

Krijg je graag op regelmatige tijdstippen een boeketje in huis, zonder steeds te moeten bestellen, kies dan zeker voor het bloemenabonnement en geef aan hoeveel boeketten je wenst, voor welk budget en de termijn. Boeketjes binnen een abonnement breng ik gratis aan huis in een straat van 10 km rond Gooik.

Heb je nog andere vragen/wensen, aarzel zeker niet om contact op te nemen met mij, en dan bekijken we dit samen verder.


    Elvira Creations